مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر

با سلام و خسته نباشید بنده در‌تاریخ 99٫11٫27 دچار واژگونی خودرو شدم و خودم راننده مقصر شناخته شدم ام و با کسی تصادف نکردم . میخام از بیمه ثالث استفاده کنم رفتم شکایت بیمه رو کردم که پزشکی قانونی چون مشکلات بی اختیاری ادرار و مدفوع و شکستگی مهره کمر و لگن داشتم برام 259 درصد تعیین کرده است و دادگاه بدوی هم رای به نفع بنده داده که دیه رو طبق همین 259 درصد به نرخ روز بهم پرداخت کنن.بیمه رفته اعتراض زده که اولا راننده مقصر دیه اش فقط طبق سال 99 میباشد که 330 میلیون بوده و در اخر گفته اگر دادگاه تجدید نظر هم دستور بده که باید بروز باشه ما طبق 330 تومن همون 259 درصد رو میدیم ولی مابقیشو صندوق تامین خسارتهای بدنی به نرخ یوم الادا پرداخت کنه سوال بنده اینه که بنظر شما رای تجدید نظر چیست و اینکه از نظر شما بیمه باید کل دیه رو بده یا اینکه به نرخ سال 99 باید بده ممنون از شما

پاسخ ها :

پرداخت دیه مقصر تصادف توسط بیمه پرداخت دیه توسط بیمه به نرخ روز دریافت دیه از بیمه دیه تصادف دیه مقصر تصادف دیه مقصر تصادف تصادف بیمه