مشاوره حقوقی رایگان - صیغه با همسر سابق

با سلام خدمت وکلای محترم بنده مدت 2 روز است که طلاق گرفته ام و میخواستم بدانم در همین مدت یعنی در مدت عده میتوانم دوباره با همسر سابقم صیغه کنم؟
یعنی دفتر ازدواج میتواند پس از 2 الی 3 روز بعد از طلاق دوباره صیغه نامه بین من و همسر سابقم اجرا کند؟
و همچنین شوهرم مهریه ام را قسطی میدهد و اگر دوباره صیغه کنیم و مهریه تعیین شود میتوانم مهریه صیغه ام را جدا از مهریه عقد رسمی بگیرم یا خیر ؟
با تشکر از وقتی که می گذارید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در مدت عده ی طلاق قرار دارید رجوع تلقی می شود و مهریه جدیدی در نظر گرفته نمی شود