مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس طلاق

سلام. من با همسرم دو سال عقدیم ولی طی این دو سال در یک منزل جدا و مستقل زندگی میکردیم کل دو سال و اینکه رابطه جنسی هم همیشه داشتیم ولی ایشون هنوز دختر هستن الان سوالم اینه ک همسرم درخواست طلاق داده و اینکه از من تمکین هم کرده ایا میتونه حق حبس بگیره ؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با توجه به دوشیزه بودن زوجه ، زوجه میتواند به حق حبس استناد نماید مگر شما خلاف ان را اثبات نمایید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. حق حبس برای زمانی است که نزدیکی صورت نگرفته باشد چنانچه نزدیکی انجام شده باشد از حق حبس نمی تواند استفاده نماید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر همیشه نزدیکی کردید چطور هنوز دختر است؟!
اگر اقرار کند که نزدیکی داشته اید نمی تواند از حق حبس استفاده کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دخول انجام شده باشد نمی تواند مدعی بکارت باشد و دادگاه در صورت ادعای بکارت موضوع را به پزشکی قانونی ارجاع میده.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سالم ماندن یا نماندن بکارت در حق حبس موثر نیست اثبات رابطه زناشویی حق حبس زوجه را از بین می‌برد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی تواند از حق حبس استفاده کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌تواند از حق حبس خویش استفاده کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه ایشان دوشیزه است ارتباط داشته و در این خصوص اختلاف نظر وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رابطه داشته اید ولی کماکان بکارت زایل نشده باشد، حق حبس متصور است. مگر انکه خلاف ان را ثابت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حق حبس باوجوددوشیزگی امکان دارد که درفرض سوال ایشان هنوز دوشیزه است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر بتوانبد رابطه ی جنسی را اثبات نمایید نمی تواند حق حبس بگیرد