مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن

سلام چند وقت پیش من در آرایشگاهی مشغول کارآموزی بودم و اونجا استادم خلاف ماری جوآنا میکرد و چند عدد برگه به عنوان قرارداد گرفت یک روز وسایل مغازه رو خودش شکست و با موبایل من عکس گرفت و یک آژانسی روبرو مغاره بود که میگفت میخام ازش شکایت و اینجوری عکس گرفت و بعد مدتی طلبکاراش اومدن همه وسایل مغازه رو سرقت کردند و بعد 2 هفته رفت الکی شاکی شد

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
باید عنوان اتهام و دلایل آن بررسی شود ولیکن با توضیحات شما , موضوع ارتباطی به شما پیدا نخواهد کرد