مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند و کلاهبرداری

دو ماه قبل خودرویی از یک واسطه خریدم. بعد از مدتی ایرادات فنی مشخص شد و سپس ایرادات بدنه، که ظاهرا فروشنده با کارشناس تبانی داشته. برگه کارشناسی را دارم. ضمنا در قولنامه قید شده که خریدار از کم و کیف خودرو با اطلاع است. در حالی که هیچ اطلاعی نداشتم. ده روز قبل مشخص شد که وکالت تعویض پلاکی که واسطه برای من اورده نیز جعلی است و من با همین وکالت تعویض پلاک کرده ام. نتوانستم مالک اصلی را پیدا کنم و واسطه هم مجهول المکان است. دو خواسته دارم، زیان مالی جبران شود و این افراد به کیفر برسند و تنبیه شوند. بنابراین از واسطه شکایتی تحت عنوان کلاهبرداری از طریق جعل سند انجام دادم. جناب قاضی گفتند مرحله تحقیقات ممکن است چند ماه طول بکشد که برای من خوب نیست. آیا شکایت از کارشناس و فروشنده و فسخ قرارداد را مناسب می دانید؟ یا مثلا اینکه از کارشناس به تعزیرات شکایت کنم و مابه التفاوت دریافت کنم. یا همان شکایتی که داشته ام منجر به فسخ خواهد شد؟ در مجموع چه راه حلی پیشنهاد می کنید. قبلا از شما بابت پاسخی جامع سپاسگزارم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.به نظر میرسد که موضوع از مصادیق تدلیس در معامله میباشد و با توجه به اینکه خیارتدلیس (اختیار فسخ معامله به علت تدلیس )

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.به نظر میرسد که موضوع از مصادیق تدلیس در معامله میباشد و با توجه به اینکه خیار تدلیس قابل اسقاط نمیباشد ،میتوانید بدوا اظهارنامه ای جهت اعلام مراتب فسخ معامله به دلیل تدلیس به طرف مقابل ارسال نمایید و سپس جهت صدور حکم اعلام فسخ معامله و استرداد ثمن پرداختی به دادگاه حقوقی مراجعه کنید .ترجیحا بهتر است ابتدا جهت اثبات تدلیس در معامله با مراجعه به شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل کنید و با جلب نظر کارشناس مراتب تدلیس در معامله را کارشناسی کنید .موفق باشید.