مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

همسر من خارجی و تبعه کشور مصراست و همسر دومی اختیار کرده است و از ایشان دیگر خبری ندارم .هماکنون 3 سال است که من و فرزندم در ایران هستیم و درخواست طلاق از شوهرم را دارم . هزینه و مدت این دراخوست چقدر است و چگونه باید اقدام کنم.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر شما خودتان دادخواست طلاقتان را پیگیری کنید هزینه ناچیزی طبق تعرفه خدمات قضایی خواهد داشت (در دادگاه بدوی زیر 100 هزار تومان) ولی اگر وکیل بگیرید با توجه به تعرفه حق الوکاله و توافق شما با وکیلتان متفاوت است. طول زمان رسیدگی بستگی به دادگاه رسیدگی کننده و همچنین مورد شما دارد.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما دادخواست طلاق غیابی میدید وچنانچه با استعلام از اداره گذرنامه خروج وعدم ورود به کشور اعلام بشه طلاق با داشتن عسروحرج صادرمیشه زیاد مسئله ی پیچیده ای نداره خانوم