مشاوره حقوقی رایگان - قانون ممانعت از حق حقوقی و کیفری در ملک مشاعی

قانون ممانعت از حق حقوقی و کیفری در ملک مشاعی
با سلام
2برادر بودند 30 سال پیش فوت کرده اند 2 ملک مشاعی داشتند یکی 200 متر ویکی 800 متر 2
برادر اول 9 دختر و برادر دوم 6 اولاد داشتند
بعد از فوت این 2 مالک قرار شد با تمامی وراث که حیاط بزرگ را بفروشیم و حیاط کوچک را ما برداریم
حیاط 800 متری فروخته شد و ما سهم 7 دختر عمو را دادیم ولی 2 نفر امتناع کردن
20 سال پیش
ما در این حیاط 200 متری زندگی میکردیم و اکنون ملک کلنگی شده است و احتمال ریزش دارد از طرف کوچه بر سر مردم
دو دختر عمو اجازه فروش یا ساخت را نمی دهند و باعث آزار و اذیت و مزاحمت میشوند وحسن نیت دارند .
استشهاد محل وفامیل و بنگاها هم درجریان هستند. اگر این ملک به قیمت روز متری 15 میلیون هست این دو نفر میگویند متری 70 میلیون .

برای فروش ما چند ین بار (5-6) اظهار نامه فرستاده ایم واعلام به احتمال ریزش ساختمان
بعداز پیدا کردن مشتری به بنگاها رفته و مشتری ها را ازار داده اند
و توهین کرده اند( همه این ادعاها در اظهارنامه ها ثبت شده است) اکنون تصمیم به ساخت این ملک کرده ایم که باز هم ممانعت میکنند
180متر این ملک مال ماست و 20 متر سهم این دو دخترعمو که همگی از ثبت کل قباله داریم نسبت به سهم خود.

اگر به مزایده بگذاریم سهم آنها بیش از 300 میلیون نیست ولی دادگاه با نیم عشر حدود 200 میلیون پول میخواهد که از سهم هریک ورثه حدودن بالاتر است
آیا با قانون ممانعت از حق کیفری از این دو ورثه میتوان خسارت گرفت و این ومشکل را حل کرد به صورت قانونی تا به مرحله مزایده نرود پرونده ما
با سپا س
25 دی 1401

پاسخ ها :

ملک مشاع ممانعت از حق