مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام.پدرخانوم بنده تازه فوت کرده اند که سه فرزند پسر و یک دختر داشته اند.همسر ایشون 20 سال پیش فوت کرده بودند که هر 4 فرزند از ایشان می باشد.همسر دوم ایشان که الان در قید حیات هستند فرزندی ندارند .می خواستم بدونم نحوه تقسیم اموال چگونه خواهد بود و چند درصد سهم می برند هم فرزندان و هم همسر دوم از املاک و دارایی مرحوم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول یک هشتم سهم زن و مهریه او (اگر دارد) و بدهی های ان مرحوم به مردم و بانکها جدا می شود بعد هرچی باقی ماند تقسیم بر 7 سهم و پسران هرکدام دوسهم ودختر یک سهم