مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام،من 1ساله که عقدکردم وقصدطلاق دارم،همسرم بارها به من فحاشی کرده،بنظرتون من ازش شکایت کنم در اثبات عسروحرج من وسوء معاشرت همسرم تاثیری داره؟باتوجه به اینکه دیه توهین به حساب دولت میره.ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر از همگی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شاهد داشته باشید و بتوانید او را حداقل دوبار به پرداخت جریمه بابت توهین محوکم کنید آنوقت می توانید داخواست طلاق ناشی از عسر و حرج بدهید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید تا جزییات را هم توضیح دهم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایلی برای اثبات توهین و فحاشی و احیاناً ضرب و جرح همسرتان دارید می‌توانید تحت عنوان طلاق به درخواست زوجه به علت عسرو حرج اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اثبات توهین و فحاشی باید شاهد داشته باشید از طرفی مجازات توهین و فحاشی جزای نقدی است که به حساب دادگاه واریز می شود.
به نظر شماست توهین و فحاشی به تنهایی تاثیر چندانی در پرونده طلاق ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می تواند موثر باشد ولی به تنهایی خیر ابتدا حکم محکومیت مبنی بر توهین علیه ایشان بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حساب دولت واریز نمی شود به حساب شخص وارد میشود

شما بفرمایید که وکالت در طلاق دارد یا خیر در غیر این صورت با این موضوع اثبات عسر و حرج بسیار دشوار است اما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دلیل دارید شکایت نمایید ولی شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

و برای اقامه دادخواست طلاق باید به عسر و حرج خود استناد نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر تاثیری ندارد مگر اینکه فوق العاده رکیک و موثر باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اثبات عسر و حرج نیاز به مدارک بیشتری دارد.