مشاوره حقوقی رایگان - ایا الزام شرکا به پرداخت سهام بعدازاتمام قرارداد امکان دارد؟

بنده چندین سال پیش با چند نفر ازدوستانم شراکتنامه برای خرید دستگاه تولید خوراک ماهی بستم.قرار شد سهام به حساب معینی ک در قراداد ذکر شد بنام بنده واریز شود.بنده دستگاه را با فاکتور بنام خودم خریداری کردم و بعد ک مراجعه کردم به شرکا ،هرکدام مبلغ جزیی(نه آن مبلغ مورد تعهد طبق سهم در قرارداد) پرداخت کردن و دونفر انها قول دادن دودانگ زمینی را بنامم کنن و من هم بحساب ان دو دانگ دیگ برای بقیه پول دستگاه بهشان مراجعه نکردم .و سود را طبق توافق ب حسابشان واریز کردم .بعدازاتمام زیر قولشان زدن و خود رامالک سهام طبق قرارداد میدانند درحالی که پول راکامل واریز نکردن .من چه مطالبه ای کنم که بتوانم حقم را پس بگیرم

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
دادخواست مطالبه بر اساس مبلغ مورد توافق ثبت کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

همچنین شما میتوانید در دادخواست الزام ب ایفای تعهد را نیز مطرح کنید و تمامی مدارک واریزی از جانب خود را ضمیمه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی شود اسناد و مدارک شما و به همراه آن اظهارات شما نیز گرفته شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه شراکت نامه تنظیم شده است ست و هیچگونه سند و مدرکی برای اثبات ادعای خود ندارید لذا به نظر می رسد که طرف مقابل قادر به اثبات قدرتش را کرد و مطالبه سود و زیان دوران شراکت باشد در خصوص اینکه شما چه اقدامی میتوانید انجام دهید نیاز به ارائه توضیحات بیشتر میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق مفاد قرارداد ، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه یا الزام به ایفای تعهدات قراردادی را تنظیم کنید