مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام .
من در یک پرونده متهم ردیف دوم بودم که هم در دادگاه بدوی و هم در دادگاه تجدید نظر تبرئه شدم . بعد از مدتی پرونده به اجرای احکام رفت بعد از حدود یک ماه توی سامانه ثنا نوشته دستور قاضی مبنی بر ارسال پرونده به مراجع ذی صلاح صادر شد و ارسال مدارک به شعبه دادیاری . میخواستم بدونم امکان این هست که دوباره پای من وسط بیاد ؟ و ایا امکانش هست پرونده دوباره به جریان بیوفته ؟ با تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ممکن است در پرونده متهمان دیگری وجود داشته باشند ...
رای دادگاه نسبت به شما قطعی شده است ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی رای دادگاه در خصوص شخص در صورتی که برائت شما در مرجع تجدیدنظر خواهی قطعی شده باشد قطعی است و جای نگرانی نیست لیکن می توانید مجددا از طریق شعبه دادیاری موضوع را پیگیری نمائید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

رای صادر شده در مورد شما قطعی است حال ممکن است پرونده نیاز به رسیدگی بیشتر داشته

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رای صادر شده در مورد شما قطعی است شاید متهمان دیگری هم در پرونده هستند که درجریان افتاده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده در حال حاضر در حال رسیدگی است و هنوز از آمار کسر نگردیده اگر دفاعی دارید ارائه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است متاسفانه
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر پرونده مربوط به متهم دیگر پرونده است و برای شما مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برای شما قرار منع تعقیب صادر شده باشد خیر ابتدا می بایست محکومیت اثبات شود تا قابلیت اجرا پیدا کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا پرونده متهمان دیگری دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا در صورت قطعی شدن به طرفیت شما جای نگرانی نمی باشد