مشاوره حقوقی رایگان - سرقت جعل هویت

سلام توسعه دهنده بلاکچین هستم شخصی معتاد به نام غ.ع حساب من راهک وبا کمک الف.ف کنترل لینک فامیلی گوگل پلی بدون اجازه زد 875 میلیارد تومن فقط 1کیف پول من سرقت برد چندروز بعد شد شرکت دانش بنیان دزد با هویت ودارایی خودم هنوز کنترل کرده 1ساله وزیر ... هم...بارها به رهبر گفتم وهمه میدونند تمام اموال واردات از ارزهای من وش اخص کل سرقتی از اموال من است

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام باید ندارک شما بررسی گردد در صورت تمایل برای اعطای وکالت تماس بگیرید