مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل از همسر

با سلام. یک سال قبل همسر بنده پنج چک از من که در وجه من بوده امضاء من جعل و به دادگاه برد برگشت زد و بعد که فهمیدم چون مشکل در زندگی نداشتیم و خود هم میخاستم اقدام کنم برای چک ها از همسرم شکایت نکردم بعد یک سال چک ها به پول تبدیل شد بدون اینکه بنده منزل باشم و مادر هم مسافرت بوده دو طبقه رو خالی کردن هم وسایل خودش و بیشتر وسایل من و سایل که در زندگی مشترک خریدم و کمی از وسایل خواهرم رو برداشته بود بعد از این موضوع من گفتم مهریت ببخش اگر نمیخای زندگی کنی حق طلاق بهت بدم و این کار کردیم و قرار شد که پول وسایل بده بعد با کلک دعوا درست کردن من رو زندان انداختن چگونه اقدام کنم برای وسایل و چک ها نمیخام جرم کیفری درست بشه چون فرزند دارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چاره ای جز شکایت کیفری از همسر خود به دلیل جعل امضاء ندارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مرور زمان از جرایم قابل گذشت یک سال است اگر موضوعی شما شامل مرور زمان کیفری نژاده میتوانید از طریق مرجع محترم قضایی بابت موضوع کیفری شکایت کنید آیا از نظر حقوقی برای استرداد چک ها اقدام کنید در خصوص وسایل نیز می‌توانید اقدام مشابه داشته باشید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلا
اگر یک سال از جعل امضا گذشته باشد شکایت کیفری مشمول مرور زمان شده است وبابت چکها و وسایل می توانید اقدام حقوقی انجام دهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه وجه چه و دادخواست استرداد وسایل به استناد فاکتور و شهادت شهود دهید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از بابت وسایل اگر فاکتور دارید نسبت به استرداد آنها دادخواست دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام فاکتور لوازم به نام هرکس است او مالک ا وسایل است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل کافی برای اثبات این ادعا دارید می توانید دادخواست استرداد اموال دهید و لیست آنها را هم از طریق دفتر خدمات قضایی در دادخواست ثبت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر از مساله مذبور یکسال نگذشته است می توانید تحت عناوین کیفری شکایت کنید
اگر خیر چاره ای به جز اقدام حقوقی لازم ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد وسایل به استناد فاکتور و شهادت شهود دهید. در مورد چک‌ها اگر یک سال گذشته شکایت کیفری امکان ندارد و حقوقی دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد فاکتور و شهادت شهود و...استرداد وسایل را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مورد چک ها ، باید ادعای شما در مرجع قضایی اثبات گردد

و شما باید شکایت کیفری جعل امضا را مطرح نمایید

در مورد وسائل ، شما میتوانید دادخواست استرداد وسائل را اقامه نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مشاوره نماييد
متوجه موضوع نمي شوم
شما در پناه قانون هستيد و جرم براي شما در فرض مرقوم نمي باشد يا توضيحات دقيق يا كامل نيست

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

به یک وکیل جهت رویت مدارک و توضیحات تکمیلی مراجعه بفرمایبد