مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغ علیه نظام

سلام بنده در یک گروه تلگرامی عضو بودم و در اون گروه که 3 الی 4 روز بیشتر فعالیت نشد و من ازش خارج شدم و اکانتم رو پاک کردم ، از طرف آگاهی 2 نفر لباس شخصی وارد خونه شدن و میخاستن من رو دستگیر کنن و اینکه منم خونه نبودم و رفتم اونجا خودم رو معرفی کردم و ی سری سوال پرسیدن و با تکمیل اطلاعاتم ولم کردن و اینکه 1 ماه بعدش واسم از طرف ثنا نامه ای اومد که باید برم دادسرای انقلاب و اینکه موضوع ابلاغیه دفاع از اتهام انتسابی بود میخاستم ببینم چه حکمی بازپرس برام میبره و قید شده بود که یک وکیل دادگستری همراهتون باشه ولی من پول وکیل ندارم و اینکه 2 3 روز بیشتر در این گروه عضو نبود و در این گروه فراخوان می‌زدند میخاستم ببینم راه حل چیه ؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده شما باید مورد مطالعه قرار گیرد تا معلوم شود دقیقا اتهام انتسابی شما چیست؟!

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مجازات جرم علیه نظام حبس می باشد اگر نمی توانید وکیل بگیرید به مرکز وکلای قوه قضاییه مراجعه نمایید آیا جهت اطلاعات بیشتر برای داشتن وکیل با تلفن مرکز وکلای قوه قضاییه  23055000تماس بگیریدهمچنین می توانید از کانون وکلا نیز تقاضای وکیل داشته باشید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
باز پرس برای شما حکم صادر نمی کند پرونده را تکمیل می نماید ودر صورت ظن قوی به اتهام شما،شما باید تا پایان صدور حکم قطعی به دادسرا ضامن معرفی کنید وحکم تبلیغ علیه نظام حبس می باشد.لکن بهتر است وکیل بگیرید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام به احتمال زیاد برای شما قرار صادر خواهد شد با خود ضامن معتبر ببرید. دادسرا صرفا تحقیقات را انجام می‌دهد.با وکیل حضور پیدا کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به کانون وکلای محل تان مراجعه کنید و تقاضای وکیل تسخیری نمایید..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کاری نکرده باشید مشکلی پیش نمیاد.
در همه پرونده ها به متهم اعلام میشه اگر وکیل داره با وکیل حاضر بشه و لزومی به گرفتن وکیل نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به ایمیل کاری بنده که در بیوگرافی سایت قرارداده شده است پیام ارسال کنید تا به صورت رایگان راهنمایی لازم به شما ارائه شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بازپرس حکم نمی دهد تنها نسبت به اتهام انتسابی شما رسیدگی و تحقیقات لازم را انجام می دهد و نهایت هم قرار صادر می کند بهتر از آن روزی که تشریف می برید با خودتان فیش حقوقی و یا ضامن ببرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا دادسرا حکم نمی بره بلکه تحقیقات انجام می ده بعد اگر متوجه شد که مرتکب جرم شدید انوقت می فرسته دادگاه وکیل هم لازم نیست خودت جریان را توشیح بده و بگو من مخالف نطام نیستم و من جرمی مرتکب نشدم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به دادسرا اعلام نمایید که توانایی گرفتن وکیل ندارید تا با دستور مقام قضایی وکیل به شما
معرفی نمایند و

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكيل بگيريد تا تضييع حقي نگردد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

سه ماه تایک سال حبس طبق ماده 500 ق م ادارین