مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند دفترخانه و استفاده از سند مجعول

بنده ماشین فروختم طرف کلاهبردار درامده شکایتش کردم وبعد از یکسال درجریان رسیدگی فهمیدم ک ماشین نقل وانتقال سند شده بااینکه هیچ حضوری دردفترخانه نداشتم بعدازپیگیری بنده متوجه شده ام باهمکاری صاخب دفترخانه کسی اومده بجام اثر انگشت زده شکایت جعل کردم ودرخواست دادم ک به کارشناس خط معرفیم ک مشخص بشه اثر انگشتن بنده هستش یاخیر دادسرا بدون اینکه به حرفم گوش کنه رفته به نامه زده به اداره ثبت اسنادکه ایا این سند جعلی هست یاخیر بااینکه من فقط گفتم اثرانگشت جعلیه کارشناس طبیعتا جواب داد سند قانونی هست بعد چند روز قرار منع تعقب صادر میشه من اعتراض زدم ونوشتم ک چندین بار به قاضی گفتم مرا معرفی کند کارشناس خط ک مشخص بشه جعل شده یاخیره دادگاه نقض قرار زده وپرونده رو به دادسرا عودت داد مرا دوباره احضار کردند وبه کارشناس رسمی خط معرفی کردند ضمنا کارشناسی انجام میشه ومشخص شد ک اثرانگشت بنده نیست وجعل صورت گرفته پرونده فرستادن دادگاه قاضی بم گف طرف گناه داره رضایت روش بده نمیدونه من رضایت ندادم وبعدازچندروز تایید منع قرار دادسرا برااومده ورای قطعی شده ضمنا نظریه کارشناس رسمی خط تو رای اصلا بهش اشاره نکرده ونیورده تو رای لطفا راهنماییم کنید چطورمیتوانم رسیدگی مجدد بدم وکجا برم کل این ماجرا صاحب دفترخانه چونکه اشناداره تو دادگستری اینطوری رای منع تعقیب صادروتایید کردن براش حالا چکارکنم ک اون دادگاه متعقاعد کنم ک رای اش ناقصه

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادسرای انتظامی قضات پیگیری کنید