مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین برای مهریه

با سلام و خداقوت .... یکی از دوستام داره از خانمش جدا میشه ماشینش توقیف مهریه شده ....... می خواد متوجه بشه ماشینش از توقیفی دراومده؟ و در مزایده گذاشته نشده؟ باید از کجا متوجه بشه؟ لطفاًً راهنماییم کنید ؟ ممنونتون میشم.....

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از هرجا که توقبف شده یا شماره گذاری بپرسید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به اجرای ثبت مراجعه بفرمایید، چون مهریه از طریق اداره اجرای ثبت قابل وصول است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید
پرونده در
اجرائیات ثبت است یا دادگاه؟

یک وکیل :

با سلام
یا واحد اجراییات ثبت یا اجرای احکام مدنی ابتدا باید مسخص شود کدام نهاد اقدام به توقیف خودرو نموده است البته معمولا از اجراییات ثبت خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی ک دستور توقیف داده پیگیری کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
از طریق اجرای احکام و پلیس راهور پیگیری نمایند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ‌‌‌‌پلاک ماشبن را از سیستم راهور ایتعلام بگیرید که ازاد است یا توقیف سده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر خانم از طریق دفترخانه اقدام کردند از اجرای ثبت اگر از طریق دادگاه اقدام کردند از طریق اجرای احکام.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضوری از شعبه دادگاه مربوطه سوال نماید یا از طریق نراجعه به سایت عدل ایران روند پرونده را مشاهده نماید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام پلیس راهنمایی و رانندگی. ویا از دادگاهی که سابقا توقیف کرده بوده است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

به مرجع دستور دهنده ي توقيف مراجعه شود.

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

درشعبه اجرای احکامی که اجراییه صادر نموده است

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام درود،باید به اداره ثبت اجرای مهریه مراجعه نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
از مرجع توقيف كننده بايد استعلام نمايند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پرونده در اجرای ثبت هست به آنجا مراجعه کند

یک وکیل :

از اجرای ثبت پیگیری نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هنوز توقیفه ودر مزایده گداشته نشده و برای رفع توقیف ان باید درخواست رفع توقیف به دلیل مستثنیات دین بودن بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به اجرای احکام یا ثبت مراجعه نمایند

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... با رجوع به اجرای ثبت و رویت و بررسی پرونده اجرایی..

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

از همان دادگاه خانواده که ماشین توقیف شده و یا از اجرای ثبت که مهریه پرونده داشته ...در تهران اداره پنجم

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

از دفتر اسناد رسمی میتونن استعلام بگیرند. و همچنین با مراجعه به شعبه مربوطه و مطالبعه پرونده هم میتوانند اطلاع کسب کنند.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از همان مرجعی که دستور توقیف مهریه اش را داده اند