مشاوره حقوقی رایگان - پرونده در شورای حل اختلاف

درود اگر پرونده ای در دادگاه به نتیجه برسد وسپس به شورا ارجاع کنند و ما نخواهیم از شورا به نتیجه برسیم و جلب بگیریم چگونه است؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
عدم مصالحه و سازش و پیگیری از طریق دادگاه

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی رویه محاکم جهت صلح و سازش برعکس توضیحات شما می باشد بهرحال در صورت عدم تمایل به سازش پرونده مجدد جهت رسیدگی قانونی به دادگاه ارسال می گردد و پس از صدور حکم قطعی و اجرائیه بله می توانید تقاضای دستور جلب نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه عدم تمایل به صلح و سازش ارسال کنید تا پرونده به دادگاه ارسال گردد و پس از صدور حکم قطعی درخواست اجرای حکم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر پرونده در صلاحیت دادگاه باشد و برای صلح و سازش به شورا ارسال شده باشد
شما باید به شورا درخواست بدهید که
پرونده را به دادگاه ارسال نماید

ولی اگر پرونده ابتدأ در صلاحیت شورا باشد خود شورا رسیدگی و حکم صادر خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید در یک پیام و یکجا یا تماس بگیرید
سوال نامفهوم است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شورای حل اختلاف نیز مرحله ای از دعواهای کیفری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم میتوانید تقاصای اجرا کنید و اگر مالی نداشته باشد میتوانید درخواست جلب کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در صلاحیت دادکاه باشد میتوانید عدم سازش را اعلام تا پرونده به دادکاه ارجاع گردد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت عدم صلح و سازش از طریق شورا ، پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارجاع خواهد شد .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درخواست ارسال مجدد پرونده به دادسرا مطرح کنید

یک وکیل :

طی لایحه ای عدم تمایل خود به سازش خود را اعلام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پس از صدور حکم قطعی و اجرائیه بله می توانید تقاضای دستور جلب نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا پرونده بدوا جهت صلح و سازش به شورا ارسال می گردد می توانید طی لایحه درخواست نمایید به دادگاه ارسال گردد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
مطابق سوال چنانچه پرونده از ابتدای امر در صلاحیت شورا باشد که خود شورا رسیدگی کرده و حکم صادر میکند البته شورا حکم حبس و شلاق صادر نمی‌کند.
اما اگر پرونده از ابتدا در صلاحیت دادگاه باشد و دادگاه جهت صلح و سازش پرونده را به شورا ارجاع دهد میتوانید درخواست عدم صلح و سازش کنید تا پرونده مجدد به دادگاه ارسال شود و دادگاه حکم قطعی صادر کند تا در صورت امکان بتوانید جلب کنید.
مؤید باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نمی توان قوانین را تغییر داد می بایست موضوع بررسی شود

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

پروسه و روند قضايي با عنايت به صلاحيت محاكم رسيدگي كننده بايد طي شود

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بعد از صدور حکم می توانید جلب بگیرید . بعد دادگاه شورا نمیره

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شورا برای سازش است و میتوانید سازش نکنید