مشاوره حقوقی رایگان - ارث بردن برادرزاده

با سلام پدربزرگ من یه مغازه داشته او دو پسر و دو دختر دیگر هم داشته و مادر بزرگ من هم در قید حیات نیستن الان یکی از بچه ها که پدر من هست چند سال پیش برحمت خدا رفته و حالا یکی از عموهای من هم از دنیا رفته این عموی من مجرد بوده میخواستم بدونم که آیا ارث این عموی من بغیر از عمو ها و عمه های دیگرم که به آنها میرسد به ما که برادرزاده هستیم چیزی تعلق می‌گیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

سهم الارث برادرزاده ارث از عمو ارث برادرزاده از عموی مجرد ارث عمو ارث