مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

با سلام. حدود 3سال پیش بابت 3 دنگ از یک ملک به یک نفر که 3دنگ دیگه ی ملک بنامش بود وکالت فروش بلاعزل دادم تا موقع فروش ملک کارهای اداری رو ایشون انجام بده،اما حدود 3ماه پیش 3دنگ من رو هم بنام خودش زده و سند 6دانگ گرفته،اما نه پولی به من داده و نه قولنامه ای بین ما نوشته نشده،حالا میخوام بدونم من میتونم سند 6دانگ ایشون رو باطل کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام مفاد وکالتنامه باید مورد بررسی قرار گیرد و مشخص شود ایشان در حدود اختیارات داده شده اقدام نموده‌اند یا نه