مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وخسته نباشید
از همسر اولم که ماشین یه نامش هست وکالت کاری گرفتم تعویض پلاک کردم به اسم خودم متارکه کردم و باز به اسم همسر اول تعویض پلاک کردم
همسر دومم برای مهریه شکایت کرد برای معامله به قصد فرار از دین
تکلیف ماشین به چه صورت میشه

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر پس از صدور اجراییه باشد میتواند بابت فرار از دین اقدام کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مالی به غیر از ماشین یافت شود ماشین مشکلی بر نمیخورد و اگر جز ماشین اموال دیگری نداشته باشید همسر اول میتواند تحت شرایطی معامله به قصد فرار از دین را ثابت کرده و ماشین را بعنوان مهریه توقیف کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جرم معامله به قصد فرار از دین نیست اگر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پروندع شکایت به نتیجه برسد معامله باطل میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رای قطعی صادر شده و بعد شما اقدام به انتقال کردید قابل پیگیری کیفری هست و انتقال هم ابطال میشود