مشاوره حقوقی رایگان - افترا و نشر اکاذیب

با سلام و قبولی طاعات و عبادت
یه شخصی با نامه مکتوب خطاب به ادارات و نقل در جلسات بنده رو متهم به سواستفاده ، فریبکاری، انجام دادن کار خلاف و انجام دادن کار خلاف عرف کرده است به دادسرا شکایت کردم کیفر خواست صادر شد و محکوم شد به ماده ۶۹۷ و ۶۹۸ ولی در دادگاه قاضی متاسفانه رای بر برائت داد ، اعتراض زدم حالا دادگاه تجدیدنظر قرار رسیدگی مجدد گذاشته لذا نیازمند کمک و مشاوره هستم با تشکر از شما

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اطلاعات شما مختصر است و برای راهنمایی بهتر است به یک وکیل مراجعه کنید یا در قسمت ارجاع به وکیل همین وب سایت درخواست خود را ثبت کنید.