مشاوره حقوقی رایگان - ترک نفقه و اعسار

سلام وقتتون بخیر...
ببخشید زوجه هستم حق حبس ندارم در تاریخ1400/09/20عقد کردیم بعد به دلیل یکسری شرایط نمیشه باهشون زندگی کنیم.
اون درخواست تمکین زد به دلیل نداشتن خونه رد شد.
بعد من درخواست نفقه زدم هم معوقه و هم جاریه در تاریخ1401/06/23 حکم اجرایه گرفتم و در داگاه ثبت کردم. بعد الان درخواست اعسار زده
ایا میتونم برا اساس اینکه حدود یکسال نفقه نداده و محکوم شده درخواست طلاق بدم؟؟؟؟
یا باید صبر کنم 6 ماه از زمان اجرایه بگذره؟ بعد درخواست طلاق بدم؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت نپرداختن اقساط می توانید اقدام نمایید