مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه اتباع

سلام و عرض ادب من پسری 21 ساله هستم ک در شهر قزوین ایران ب دنیا اومدم .پدر و مادرم افغان هستن ولیکن پدرم فوت شده و من میخواستم برای خودم شناسنامه و کارت ملی بگیرم در ضمن من تا کلاس نهم درس خوندم و درواقع سیکل دارم . من میتونم شناسنامه بگیرم یا بهم نمیدن؟ چون با ی وکیل صحبت کردم گفت 250 میلیون میگیره برای این کار ک واقعا این رقم حتی توی ذهنمم نمیگنجه چ برسه ب داشتنش ، خواهشا اگر راهی هست بهم بگید بخدا دارم دیوونه میشم ک نمیتونم کنکور شرکت کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا اخذ شناسنامه ایرانی شرایطی دارد از جمله این که 18 سال تمام داشته باشی و....و حق الوکاله آن خیلی کمتر است، ثانیا شرکت درکنکور ربطی به داشتن شناسنامه ایرانی ندارد

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام دوست عزیز وقت بخیر
برخلاف برخی از کشورها که سیستم تابعیت خاک را دارند سیستم تابعیت در کشور ما خون میباشد و سابقا اگر پدر ایرانی و مادر اتباع بودند فرزند شناسنامه دریافت میکرد اما اخیرا اگر پدر اتباع و مادر ایرانی باشد نیز شناسنامه به فرزند میدهند اما اینکه پدر و مادر هر دو اتباع باشند خیر شناسنامه نمی‌دهند مگر به راه و روشی دیگر و اینکه شما تا کنون هر مقطع از مدارس را طی می‌کردید بی شک با اوراق هویتی یا پاسپورت و یا معرفی نامه از طرف استانداری و یا فرمانداری و یا اداره اتباع به مدرسه رفته و ثبت نام می‌کردید پس شما سابقه در اداره اتباع دارید که خودتان و خانواده محترمتان ایرانی نیستید و اینکه بخواهید هزینه هنگفتی را به هر همکار یا اشخاص دیگر بپردازید اما نتیجه ای حاصل نشود فقط شما متضرر مالی و روحی میشوید ضمنا شما حتی اگر از اتباع هم باشید باز میتوانید در ایران تحصیل کنید این قضیه شناسنامه هیچ منافاتی با تحصیل شما در ایران را ندارد و البته راه و موارد دیگر جهت راهنمایی هست اما چون اینجانب دقیق در خصوص موارد و اوراق هویتی خانواده شما نمی‌دانم امکان راهنمایی دقیقتر مقدور نیست .
موید باشید.