مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام ممنون از سایت خوبتون
چند وقت پیش من و دوستم داخل پارک نشسته بودیم که دو نفر مست مزاحم ما شدند یکی از اون ها چاقو درآورد دوست بنده دستای اونو گرفت تا مانع صدمه بشه منم دست دوست مزاحم رو گرفتم و گفتم که بیا چاقو رو از دوستت بگیر و شر راه ننداز در همین بین چند نفر از دوستان اونها آمدند و من رو کشیدن عقب در همین حین نفر دوم یه مشت به من زد که افتادم زمین پاشدم درگیر شدیم من یه مشت به صورت اون زدم که افتاد زمین بعد دوست فریاد می‌زد که چاقو رو از این بگیر آمدم چاقو رو بگیر که نفر اول می‌کشید دستمو برید بعد دوباره نفر دوم دوباره به من حمله میکرد و میزد که با دخالت افراد اونجا تموم شد ما به پلیس زنگ زدیم امد اما اونا میگفتن ببخشید و فلان ماهم بیخیال شدیم بعد دو روز رفتم بیمارستان فهمیدم فک ام شکسته شکایت کردم
1 باتوجه به اینکه شاهد از دوستان آنها هستند و دوربین مداربسته وجود ندارد و فقط چند نفر از عموم مردم دیدند و من فقط آخر دعوا چند ثانیه فیلم از آنها گرفته ام آیا می‌شود که ثابت کرد همچنین گزارش پلیس و پزشک قانونی موجوده
2 ما از اون ها فقط اسمو و فامیلشون رو میدونیم و شماره یکی از اونها رو آخر دعوا گرفتیم میشه پیدا کردشون
3 آدرس یکی از شاهد ها که دوست اونهاست داریم آیا امکان این وجود داره آدرس اونها رو از شاهد پرسیده بشه
پرونده هنوز در کلانتری و تحقیقات اولیه ست

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید پیگیری نمایید
بهتر است با مشورت یک وکیل اقدامات مربوطه را انجام بدهد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد