مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام مدیر شرکت حمل و نقل هستم در سال 95توسط راننده ای با مدارک جعلی مقدار25470کیلو گندم کلاهبرداری گردید که بعد از چندسال متهمان شناسائی وم نتج به صدور رای مبنی بر رد مال و جریمه نقدی 32میلیون و پانصدهزارتومان درحق دولت و حکم زندان گردید چون طبق ماده یک قانون تشدید مجازات کلاهبرداری حبس و پرداخت جزای نقدی معادل مال کلاهبرداری شده در حق دولت و رد مال به صاحبش میباشد و از طرفی جریمه در حق دولت برمبنای قیمت سال 95محاسبه شده اگر متهمان نتوانند نسبت به رد مال اقدام کنند قیمت مال به سال 95محاسبه میشه یا زمان اجرای حکم ؟ و اینکه رای قابل واخواهی درشعبه میباشد آیانیاز به اقدام خاصی (دادخواست قیمت روز مال درصورت نبودن مال) از طرف اینجانب هست یا نه ؟ لطفا راهنمائی بفرمائید باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی نجمی نژاد

جناب آقای مصطفی نجمی نژاد :

با سلام.با توجه به مثلی بودن مال مذکوره.حکم به ادای قیمت داده نخواهد شد.