مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره ثبت اسناد

سلام. پدرم با شرکا دارای زمین مشاعی است و برای تفکیک زمین به اداره ثبت اقدام کردیم که متوجه شدیم تقسیم نامه جدیدی در پرونده گنجانده شده و فقط کپی است بدون تاریخ و حتی دستور رئیس اداره ثبت که به وضوح مشخص است امضاها جعل شده. 2 سوال دارم ممنون از پاسخگویی شما:

1) می توانیم اصل این تقسیم نامه جعلی را از ثبت بخواهیم؟

2) در صورت عدم همکاری اداره ثبت امکان داریم از اداره ثبت به دادگاه شکایت کنیم شکایت کنیم یا یا نه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باعنوان شکایت جعل طرح دعوا کنید واصل رااز اداره ثبت دستور قضایی بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کتبا نسبت به آن سند اعتراض و اعلام جعل نمایید اصل آن را هم می توانید مطالبه نمایید