مشاوره حقوقی رایگان - رابطه تلفنی و پیامکی

با سلام
حدود 9 ماه یا 10 ماه با خانمی تلفنی در ارتباط بودم الان فهمیدم که شوهر داره و شوهرش رابطه ما رو فهمیده و روی گوشی اون خانوم شنود یا ضبط مکالمه کار گذاشته و الان میخواد شکایت کنه.

آیا صدایی که شوهرش یواشکی از ما ضبط کرده رو میشود قبول نکرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دلیل اگر نباشد این فایل برای اثبات کمک کننده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه، بستگی به نظر قاصی داره ولی شما این کار خلاف قانون و خلاف اخلاق و خلاف جوانمردی را انجام ندهید که در اینده اگر زن بگیری کسی دیگر هم با زن شما ارتباط برقرار خواهد کرد دنیا دار مکافات است توبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر البته بستگی به دفاعیات شما در دادگاه خواهد داشت

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتواند جزو امارات حساب شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود البته رویه شعب متفاوت است باید دید چه مطالبی رد و بدل گردیده و به چه روش