مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

زمین کشاورزی با سند شورایی که سالیان بدون استفاده بوده و همسایه همجوار با سو استفاده از غیبت ورثه اقدام به گذاشتن دیوار و کشت محصول در زمین ما مشغول هست که ما معترض به اقدام ایشون شدیم که در جواب سبق تصرف خودش را عنوان کردن سوال بنده از شما ایا نسق زراعی که حق ریشه را با سند شورایی به در گذشتگان بنده واگذار کردن امکان پیگیری دارد و با چه عنوان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما دارد به شرطی که فروشنده مالک بوده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر نسق زراعی در اداره ثبت ، ثبت شده باشد و زمین دارای پلاک اصلی و فرعی به نام شما باشد امکان اقامه دعوا توسط شما وجود دارد و

شما میتوانید شکایت کیفری را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند دست نوشته و یا نسق از زمین دارید بله قابل پیگیری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید بصورت کیفری موضوع را پیگیری نمائید