مشاوره حقوقی رایگان - نحوه و امکان شکایت مجدد بعد از رضایت دو طرفه در کلانتری

باسلام و خسته نباشید. هفته گذشته چندنفر در خیابان محله ای با چماق به بنده حمله ور شدند و مرا مورد کتک کاری قرار دادند به اتهام سرقت از مزرعه ذرت که بعد از کتک‌کاری و مصدوم شدن بنده توسط مامورین گشت کلانتری محل به کلانتری رفتیم و مورد بازجویی قرار گرفتم و با توجه به اینکه بنده هیچگونه سرقتی انجام نداده بودم و هیچگونه ادله جرم که اثبات کندکه بنده در محل و مکان وقوع جرم بوده ام وجود نداشت و ندارد قرار شد بنده رابه همراه شاکی به دادسرا بفرستندکه قاضی کیشک تصمیم گیری نماید و باتوجه به اوضاع حال خراب و کتک کاری شده من که به پزشکی قانونی بروم باصحبت کردن مامورین کلانتری و شاکی مرا اجتناب به رضایت‌ دوطرفه نمودند و ما را دیگر به دادسرا نبردند و در همان محل کلانتری اعلام رضایت دو طرفه نمودم و به منزل برگشتم زمان رضایت در کلانتری با توجه به‌ اينکه حالم خوب نبود و متوجه هیچ چیزی از لحاظ آسیب بدنی و روحی و جسمانیم نشده بودم که رضایت دادم اما حالا با گذشت مدت چندروز از زمان حادثه متوجه شدم و نمایان گردیده از ناحیه چندجای بدنم به شدت مصدوم شده ام و متحمل درد شدید هستم که به سختی قادر به راه رفتن و نشست و برخواست و خوابیدن هستم؟ حال از شما تقاضا دارم که بنده را راهنمایی بفرماییدکه آیا شرایط شکایت‌ از طرف دعوا که رضایت دو طرفه اعلام کرده ایم را وجود دارد؟ و نحوه و مراحل شکایت را باید به چه نحوی انجام بدهم؟ ممنون میشوم بنده را راهنمایی بفرمایید با تشکر از شما وکلای محترم

پاسخ ها :

یک وکیل

باسلام
رجوع و عدول از گذشت مسموع نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است