مشاوره حقوقی رایگان - استشهادیه

برای شکایت از افرادی که در استشهاد محلی تهمت زده اند و با یک متن واحد به امضای دیگران رسیده و موجب ابروریزی شده چگونه و با چه عنوانی باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان افترا قابل شکایت است نه شهادت کذب

پرسشگر :

درشکایت ازکسانی که تهمت زده اند آیا لازم هست متن استشهادیه رو بعنوان مدارک پیوست شکواییه کنم؟

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان افترا شکایت کنید و استشهادیه را ضمیمه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به لفظ مربوطه دارد
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود