مشاوره حقوقی رایگان - دعوا ملک

سلام خسته نباشید نظر به اینکه بنده درسال 69/1/25ملکی را از پدرم با سند دفتری خریدم و کوبیدم و از نو ساختم و الان پدرم در قیدحیات نیست و برادرم طبقه ی پایین اسکان کرده و سندی رو میکند که پدرم اینجا را به من فروخته هرچه دعوا کشمکش شکایت میشود از جایش تکان نمیخورد حال سوال بنده از جنابعالی این است با اینکه تاریخ سند من 6 سال قبل از اوست و برای کل ساختمان است و خودم کوبیدم و ساختم چگونه میتوانم ادعای او را رد کنم و به ملکم برسم ، با اینکه برادرم وضع مالی خوبی دارد خانه ای جداگانه هم دارد
باتشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر مالکیت شما با داشتن سند رسمی است با در نظر گرفتن شرایطی که گفته اید، می توانید دادخواست خلع ید بدهید.