مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

یک زیر زمین خریداری کردم که سند تک برگ داره و تجاری هستش. بالای زیر زمین ما یک واحد هست که سند تک برگ دارد که مالک ان را به شخص دیگری فروخته حال خریدار مجوز شهرداری جهت ساخت 3 طبقه روی زیر زمین را گرفته به ایشان گفتیم‌که ماه م در واحد های بالا حق ساخت داریم عنوان میکنند خیر ایا این حق رو دارند که واحد بسازند در صورتی که من و یک شخص دیکر که باز بالای زیر زمین ما مغازه ای دارد معترضیم و تیا ما حق داریم جلوی ساخت و ساز ایشان را جهت استحکام و عدم اسیب به ملک خود را از طریق قانونی بگیریم . سپاس گزارم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا چنین حقی ندارد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند تک برگ یک طبقه را دارد مالک کل عرصه که نیست بدون اجازه شما هیچ کاری نمی تواند بکند