مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری جهت جلب متهم

سلام وقتتون بخیر
من بعد از 4 سال موفق شدم جلب فردی رو بگیرم به صورت سیار با اجازه ورود به منزل و مخفیگاه و کلیدساز
ولی هیچ آدرسی جز محل کار متهم که حلال احمر هست ندارم.
جهت اجرا در محل کار گفتن باید اجازه از حراست حلال احمر بگیرید که مراجعه کردم و گفتن نه همکارمونه و ما کاری به حکم شما نداریم و همکاری نمیکنیم و اجازه نمیدیم جلبش کنید!
زنگ زدم 110 گفتن باید یک نامه از حراست بگیرید که کتبا بگن همکاری نمیکنن. رفتم گفتن ما نامه هم نمیدیم.
زنگ زدم 110 گفتن گشت میفرستیم صورت جلسه کنه که همکاری نمیکنن تا ببرید دادگاه و اجازه بگیرید بدون اجازه حراست برید داخل.
گشت اومد گفت صورت جلسه نمیکنم برو پیش رئیس کلانتری. رفتم کلانتری رئیس گفت به من چه برو اجرای احکام. رفتم اجرای احکام قاضی میگه نه مخفیگاه میشه همون محل کار هم حسابه و برو جلب کن. رفتم محل کار زنگ زدم 110 میگم قاضی گفته شامل میشه میگه نه شامل نمیشه.
خب الان تکلیف من چیه که یک ماهه به هیچ وجه نمیتونم متهم رو جلب کنم.
یکبار هم گفتم ساعت فلان از سر کار میاد بیرون شما بیاید 3 ساعت بعد گشت اومد گفتم چرا دیر اومدین گفت اگر مشکلی دارید دیگه زنگ نزنید
ممنون میشم راهنمایی کنید بتونم در همون محل کارش جلب رو اجرا کنم. چون دیگه چیزی به اتمام تاریخ جلب نمونده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است