مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به عدم صلاحیت دادگاه

سلام.برطبق ماده 13 آیین دادرسی خواهان رسیدگی دادگاه شهرم شدم.با وجود ارایه مستندات کافی ،دادگاه درپاسخ خوانده درشهری دیگر،رای به عدم صلاحیت خودداده است باتوجه به مستندات کافی اینجانب مبنی بر انجام قرارداددرشهرمان.واینکه قاضی توجه کافی به محتوی شکایت اینجانب ننموده است.آیا میتوانم شکایتم رادردادگاه تجدیدنظر پی گیری کنم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قرار عدم صلاحیت مستقلا قابل اعتراض نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دعوای حقوقی مربوط به قرارداد باشد بله می توانید در مرحله تجدیدنظر نیز به صلاحیت دادگاه اعتراض کنید
البته اگر رای به ضرر شما باشد بهتر است به آن اعتراض کنید.