مشاوره حقوقی رایگان - کالای معیوب

درود به همگی. بنده مغازه فروش ابزار کشاورزی دارم. چند وقت پیش مشتری از من یک آبپاش برای آبیاری گلهای آپارتمانی خریداری کرده که ادعا میکند در هنگام کار با آن ترکیده و دست وی را مجروح کرده(شکستگی یک بند انگشت و پارگی). ایشان از بنده شکایت کرده و طول درمان گرفته و بنده را ملزم به پرداخت دیه کرده است. حال اینکه بنده فقط از شخصی که پخش کننده این کالاست، خرید کرده‌ام و برای فروش در مغازه‌ام قرار داده‌ام. در ضمن توزیع کننده شخص حقیقی بوده و ایشان هم از وارد کننده که بصورت قانونی این کالا را وارد کرده، کالا را خریده و کار پخش آن را انجام داده است.سوال اینکه آیا بنده هم میتوانم از ایشان که این کالا را به من داده شکایت کنم؟
عنوان شکوائیه را چه بنویسم؟
اصلاً شکایت بنده راه به جایی خواهد برد؟
خواهش میکنم بنده را راهنمایی بفرمایید
تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از بابت تسبیب و مسولیت مدنی خسارت قابل مطالبه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکایت کیفری نتیجه ندارد اما شما میتوانید علیه توزیع کننده و یا وارد کننده دادخواست مطالبه خسارت بابت اجناس معیوب دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله خسارت را میتوانید مطالبه کنید ومبالغی را که پرداخت کردید از او مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت یا دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید