مشاوره حقوقی رایگان - اجاره اپارتمان

با سلام. بنده حدود 3ماه است آپارتمانی اجاره کرده و پدر و پسری با اعلام اینکه ملک متعلق به پسر بوده قولنامه تنظیم وبه امضا پدر و پسر رسیده بعد از سه ماه پسر دیگه خانواده مراجعه و با اعلام اینکه ملک متعلق به ایشان بوده و پدر و برادرم ملک را بدونه اجازه اجاره داده درخواست تخلیه یا افزایش رهن و اجاره را نموده اند.این در صورتی است که 3ماه کرایه به حساب ایشان که ادعا مالکیت کرده طبق درخواست پدر واریز شده است و با سوال از مستاجر قبلی البته بعد از سه ماه ایشان نیز اعلام کرد با بنده نیز این کار را کرده اندولی به دلیش آشنا بودن کوتاه آماده اندسوالم اینه با توجه به توضیحات بنده و مزاحمت خانواده موجر میتواند حکم تخلیه بگیره

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله این حق برای مالک اصلی محفوظ است که حکم تخلیه شما رو بگیرد چراکه اجاره بصورت فضولی واقع شده و غیرنافذ است و مالک میتواند آنرا اجازه ندهد ولی با توجه به دریافت 3 ماه اجاره بها در کنار شواهد و قرائن دیگر میتوانید به عنوان رضایت ضمنی و عملی ایشان نسبت به عقد اجاره استفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص گردد که مالک ملک چه شخصی می باشد
و پسر اخر ، الزاما باید در دادگاه
اقامه دعوا علیه پدر و برادر نماید یا سند مالکیت رسمی به نام ایشان باشد
و بعد از اثبات مالکیت ایشان ، میتواند دادخواست تخلیه را مطرح
نماید
که این. پروسه بیشتر از یک سال طول خواهد کشید و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اولین شرط معامله رویت سند مالکیت موجر و احراز هویت است واقعا جای تعجب تامل و تعمق دارد