مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام اگر شخصی برای درگیری محکوم به پرداخت دیه بشود، سوء پیشینه به چه صورت خواهد بود؟ اگر باز هم تا آخر عمر جرمی مرتکب شود حکم سنگین خواهد گرفت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود.
ولی اگر یک شخصی پرونده درگیری متعدد داشته باشد حتی اگر برای وی سابقه کیفری موثر ثبت نشود دادگاه اگر استعلام بگیرد و متوجه پرونده های شخص شود می تواند به حداکثر مجازات همان جرم محکوم کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرداخت دیه جر مجازات‌هایی که موجب سوپیشینه میشود نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر هر مقدار دیه شامل سوء پیشینه موثر کیفری نمی باشد می بایست تماس بگیرید مورد را بگویید تابنده برای شما محاسبه کند که آیا جزو قوانین سوء پیشینه میباشد یا خیر موفق باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سابقه کیفری موثر نخواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انچه ملاک سو سابقه موثر کیفری است در جرائم عمدی است نه غیر عمدی لذا دیه مشمول ان نیست