مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در متراژ ملک

سلام. ملک پیش فروش خریدم 85متر سال 91وقتی سند خورد دو نیم متر بیشتر شد در قرارداد پیش فروش امده اگر بنا بعد احداث از نظر متراژ کمی یازیادی در حد عرف داشت ارزش مساحت اختلافی، براساس قیمت به متر مربع بین طرفین محاسبه شده اما اگر بیش از عرف باشد خریدار، حق فسخ و طلب قیمت روز را دارد ( سال 97سند از طریق اجراییات به من داده شد) الان اگر فروشنده بابت اختلاف دو نیم متر شکایت کند پولی که باید بدهم قیمت زمان خرید و بستن قرارداد پیش فروش است
البته تاخیر در تحویل داشت و من هم مجبور به تکمیل واحد و پرداخت هزینه پایان کار و انتقال سند شدم که البته همه اش به عهده فروشنده بود

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر در قرارداد پیش فروش قیمت به صورت هر متراژ مقدار مشخصی قید شده باشد فروشنده فقط به همان میزان قیمت و ثمن معامله حق مطالبه دارد نه بیشتر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خریدار باید ثمن 2/5 متر اضافی را طبق قیمت زمان تنظیم قرار داد پرداخت نمایید