مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

سلام برادر بزرگم با یه فردی رفیق بوده طرف با یه اشخاصی دعواش میشه دوبار میره میبندشون به تیر این وسط تو تیر اندازی دوم یه عابر بی گناهم فوت میشه برادر منم هیچ نقشی تو قضیه نداشته ولی اون طرفی که این کارو کرده برای اینکه با قرار وثیقه بیاد بیرون گفته بار دوم من نبودم و اسم برادر منو آورده ولی برادر من نقشی تو هیچکدومشون نداشته و اینو یکی از متهم هایی هم که راننده اون طرف بوده که تیراندازی کرده گفته تو دادگاه و برادرم شاهدم داره و مدرکم به اندازه کافی داره که بی گناهیش ثابت بشه ولی به خاطر پرونده سرقتی که تو شهری دیگه داره و رد مال داره نمیره خودشو معرفی کنه چون توان پرداخت اون رد مال رو فعلا نداره و میگه برم از این پرونده تبرئه بشم میدنم به اون شهری که پرونده سرقت دارم و ازادم نمیکنن الانم رو حرف اون رفیقش و بدون هیچ مدرکی دیگه هرروز میان در خونمون برا گرفتنش میخواستم بدونم چه کاری میتونیم براش انجام بدیم آیا میشه وکیلی چیزی بگیره بره جلو دفاعیه ای چیزی بزاره رو پرونده و بگه که مثلا من فلان جا بودم یا مدارکی دال بر بی گناه بودنش بزاره رو پرونده یا درخواست بده اون رفیقی که میگه این بی گناه هست رو دادگاه احضار کنه ازش بپرسه که دستشون بیاد بی گناهه؟ آیا میشه خودش نره جلو و وکیلش بی گناهیشو ثابت کنه با مدارکی که داداشم دستش میده بزاره رو پرونده یا باید حتما خودش بره و اینکه گفتن اون رفیقش که این کارو کرده با سند میخواد بیاد بیرون در شرایطی که یک بار همه چیو گردن گرفته و باز پس گرفته آیا میشه همچین چیزی یا تا قضیه روشن نشه و برادر من نره جلو چیزی عوض نمیشه،و اینکه چرا بدون داشتن مدرکی و با حرف اون رفیق داداشم میان سراغش؟ممنون میشم واضح راهنماییم کنین♥️

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما برای بار اول باید خودش با ضامن و بهتره با وکیل بره

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله میتواند وکیل بگیرد اما توضیحات خووش ضروری است اگر‌احضارش کردند باید برود والا جلب میشود