مشاوره حقوقی رایگان - میزان نفقه

با عرض سلام ادب.
همسر من بعد از ازدواج مدرک کارشناسی ارشد را در منزل من دریافت کرده و تمام هزینه های تحصیلات او را نیز پرداخت کرده ام، اکنون به دلیل اختلافات خانوادگی جدا از هم زندگی میکنیم. اکنون او درخواست نفقه داده است. پرسش من این است که آیا برای معین شدن میزان نفقه و اجرت المثل کارشناسان مربوطه این مورد را که هزینه های تحصیلات او را من پرداخت کرده ام را لحاظ میکند؟ یا نه فرقی ندارد و باید به دلیل مدرک کارشناسی ارشد او نفقه و هزینه بیشتری به او پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر تاثیری ندارد و نفقه از تاریخی که پرداخت نشده توسط کارشناس تعیین می شود و میزان تحصیلات زوجه و درآمد زوج در میزان نفقه موثر است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید بابت هزینه های تحصیلی مستند به مدارک دادخواست مطالبه بدهید ولی این هزینه ها جزیی از نفقه نیست و نمی توانید به عنوان نفقه آن را تهاتر کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
تمام هزینه های عرفی و مورد نیاز را باید تأدیه کنید