مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست اعسار نفقه

سلام وقت بخیر
دادخواست اعسار نفقه رد شده است حال زوجه چه اقدامی باید انجام دهد و ضمانت اجرای نفقه معوقه در این شرایط چیست
با تشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

درخواست توقیف اموال وجلب ودر صورتی که موفق به گرفتن نفقه نشوید دادخواست طلاق را میتوانید مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مطابق حکم دادگاه نسبت به پرداخت نفقه اقدام نمایید یا مالی معرفی نمایید که بابت نفقه مزایده و وجوه آن به زوجه پرداخت گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درخواست صدور اجراییه و توقیف اموال و جلب

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر رداعسار قطعی شده است و نفقه قطعی نسبت به درخواست اجرائیه اقدام نمایید اگر در مهلت پرداخت نشد استعلام سه گانه ودر صورت نداشتن اموال جلب

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید