مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط

سلام من شوهرم بهم شک کرده و فکر میکنه من خط مخفی داشتم در صورتی که یک ساله من این خط رو خاموش کردم و فقط سه چهار بار روشن شده بخاطر ارسال کد بهش، الان شوهرم عکس کارت ملی منو خواسته و میخواد بره خطمو ازش پرینت بگیره و سیم کارت رو دوباره بگیره،ایا میتونه اگه اشنا داشته باشه اینکارو بدون من انجام بده؟پرینت چه مدتی رو میتونه بگیره؟متن پیام ها هم قابل مشاهده هستن؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فقط مالک خط می تواند قانونی اقدام نماید اگر بصورت غیر قانونی اگر در اختیارش قرار دهند قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فقط مالک می تواند پرینت خط یا سیم کارت را بگیرد مگر اینکه آشنا داشته باشد و بخواهد به صورت غیر قانونی بگیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط مالک می تواند پرینت خط یا سیم کارت را بگیرد وافراد دیگر نیازیه دستور قضایی دارنذ

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خیلی امکان دارد اگر خط به نام شماست باید خودتان این اقدام را انجام دهید