مشاوره حقوقی رایگان - مهریه اگر شمش باشد به سکه تبدیل میشود؟

درود خدمت وکلا
مهریه من یک شمش طلا 24 عیار میباشد
اگر در دادگاه اجرا بگذارم برای اقساط بندی و پرداخت زوج تبدیل به 110 سکه میشود و یا لطفا راهنمایی بفرمایید در اقساط تبدیل حتما باید صورت بگیرد؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید همان شمش طلا را به ارزش روز بابت مهریه خود دریافت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام شما شمش طلارا به عنوان مهریه خود مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همان شمش طلا را به ارزش روز بابت مهریه خود دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما مهریه خود را به هر میزانی که است دادخواست بدهید.
البته برای مطالبه مهریه اپل باید از طریق دفترخانه ای که عقد کردید درخواست مطالبه مهریه بدهید تا درخواست شما از طریق دفترخانه به اجرای ثبت ارسال شود و بعد به اجرای ثبت مراجعه می کنید و نسبت به توقیف اموال زوج به میزان مهریه اقدام می کنید اگر مالی جهت توقیف نداشت می توانید با اخذ گواهی به دادگاه مراجعه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مهریه شما هرچه باشد همان قابل مطالبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مطابق با سند ازدواج، مهریه خود را مطالبه کنید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

سلام شمش طلا به نرخ روز قیمت گذاری میشود و همان قیمت را دریافت میکنید

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

سلام خیر همان مهریه ای که الان هست قابله مطالبه است.