مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم

سلام. اگه از پیامک های واتساپ پرینت بگیریم مشخص میشه که کی پیام داده است؟؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

باسلام با استعلام از پلیس فتا یا اپراتور مربوطه میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سرورهای واتساپ متعلق به کشور ایران نیست و امکان اخذ پرینت از واتساپ وجود ندارد
تحت شرایطی اگر دادگاه لازم بداند می تواند دستور بازیابی بدهد که در این صورت از طریق پلیس فتا قابل پیگیری است.
اگر اکانت واتساپ حذف شده باشد امکان پیگیری موضوع وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید جهت مشخص شدن موارد دستور قضایی داشته باشید