مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و اثر انگشت

با سلام خدمت شما استادان گرامی
بنده پرونده ای مبنی بر جعل امضا و اثر انگشت پدر مرحومم به جریان انداختم که همسر اول پدرم با همدستی فرزندان خودش اقدام به ساخت مبایعه نامه کردن و امضا و اثر انگشت پدرم را جعل کردن، بنده هم همین تازگی متوجه این موضوع شدم،با ارجاع به کارشناسی یک نفره و سه نفره تایید کردن که نه امضا متعلق به پدرم هست نه اثر انگشت. حالا برای طرفین ابلاغ دفاع از اتهام انتسابی صدر شده میخاستم بدونم امکان این که اون طرفین انکار کنن امکان این وجود داره من حقم تضییع بشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مبایعه نامه ای به نام خود تنظیم کرده باشند و مورد معامله را در تصرف داشته باشند انکار آنها فایده ای ندارد.
به هر حال در صورت انکار نیز شما می توانید سهم خود از موضوع مبایعه نامه را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان انکار وجود دارد
شما وکیل دادگستری اختیار نمایید
البته اصولا دادگاه براساس نظریه کارشناسی اقدام به انشا رای می‌نماید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولا در این موارد دادگاه نظریه کارشناسی را ملاک قرار میدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نظر کارشناس دلیل است و قاضی بر اساس آن رای میدهد