مشاوره حقوقی رایگان - تعیین نفقه

سلام من زوجه 40 ساله لیسانس دارم خودم خونه دارم من و زوج در منزل من زندگی میکنیم از وسایل منزل هم مبل و فرش و لباسشویی و جاروبرقی و یکسری وسایل مربوط به آشپزخانه را بنده خریدم تلویزیون و میزش و موکت و یکسری وسایل آشپزخانه و رختخواب هم زوج خریداری کرده زوج در یک شرکت خصوصی با درآمد8 میلیون کار میکندودرآمد من6میلیون است منزل من در یکی از شهرهای جدید تهران هست تحصیلات خواهرای من فوق لیسانس و لیسانس و فوق دیپلم هست پدرم بازنشسته اداره دارایی و مستمری بگیر تامین اجتماعی هست پدر و مادر دیپلم هستن شاغل هستم دارای درآمد مستقل و پس انداز مستقل میخوام بدونم نفقه در سال 1401 برای من چقدر تعیین میشود و اینکه سن زوجه چه ربطی به تعیین میزان نفقه دارد؟؟؟ یعنی من 40سالمه نفقه ام کمتر از یک خانم 30و29 ساله س؟؟؟ دلیلشو میخوام بدونم ............ ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر روی شاخصه هایی برای نفقه مد نظر قرار می‌گیرد مانند تحصیلات خانواده و..‌.
میزان نفقه توسط کارشناس تعیین میگردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بر اساس شرایط موجود کارشناس میزان نفقه استحقاقی جنابعالی را تعیین می نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان نفقه با توجه به وضعیت زوجه و میزان درآمد زوج تعیین می شود.
میزان تحصیلات زوجه و... نیز موثر است.