مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای کمک

باسلام اینجانب در ارتش خدمت مینمایم و فرمانده قسمتی میباشم اخیرا دوتن از سربازان بنده که مکرر بی انضباط و غیبت مینمودند را از قسمت کسر نموده ام و تنبیه پرونده ای شده اند علیهذا این دونفر از بنده گزارش تهمت نموده اند و به حفاظت قضایی گزارش نموده اند که بنده از آنها مبلغ ۱۵۰۰۰۰۰ تومان پول باج گرفته ام و نفردوم هم به عنوان شاهد امضا نموده است و گزارش کذب داده اند لذا از شما تقاضای راهنمایی دارم آبروی بنده درخطر هست. باتشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما می توانید متقابلاً در گزارشی به حفاظت قضایی ماجرا را شرح دهید و یا اگر احضار شدید عنوان کنید که هر دو تخلف انضباطی کرده اند و گزارش و شهادت متخلف دیگر نه تنها در نزد حفاظت قضایی بلکه در مراجع دیگر نیز بی اعتبار است و همچنین به دلیل تهمت و گزارش دروغ شکایت کیفری اعاده حیثیت مطرح خواهید کرد.