مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لوایح در تجدید نظر تصرف عدوانی کیفری

سلام. پرونده شکایت هست که به صورت تصرف عدوانی کیفری شکایت شده. دادگاه دادنامه ای رو داده که بهش اعتراض میزنیم میره برای تجدید نظر استان.
سوالم اینه که تو دادگاه تجدیدنظر یا قبلش تبادل لایحه هست یه فقط همون لایحه اعتراض به رای فقط هست؟

پاسخ ها :

مریم مظاهری نیا

مریم مظاهری نیا :

سلام
بله بعد از تجدید نظر خواهی نسبت به رای صادر شده ،به طرف مقابل مهلت 10 روزه جهت تبادل لوایح و پاسخ به تجدید نظر خواهی داده میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فقط همان لایحه می باشد مگر انکه طرف پرونده شما با مطالعه لایحه بخواهد شخصا نیز لایحه و ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقتی اعتراض از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت میشه اعتراض به شعبه بدوی ارسال می شود و شعبه بدوی به طرف مقابل ابلاغ میزنه اگر پاسخی دارید ظرف ده روز از طریق دفتر خدمات قضایی اعلام کنید بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ چه پاسخ داده بشه یا نه دادگاه پرونده را به دادگاه تجدیدنظر ارسال می کند.