مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی کیفری اعمال ماده 477

با عرض سلام و خسته نباشید

بنده در مورد پرونده کیفری که رای دادگاه بدوی و تجدید نظر هر دو مشکل داشتند (1_مغایرت داشتن تاریخ وقوع حادثه و گزارش پزشکی قانونی ./ 2_ ارائه مشاهدات شهود و گواهی عدم درگیری بنده با شاکی ب صورت مکتوب و محضری ) دادخواست ماده 477شخصا ارائه دادم‌.
حدود یک ماه بعد در سامانه ثنا جمله ؛نامه وارده از طرف دبیرخانه ماده 477 جهت وصول پرونده صادر شد‌.
چند روز بعد جمله دستور قضایی مبنی بر تعیین وقت نظارت صادر شد.

5ماه مونده به تاریخ اجرای حکم دیه* اما اجرای احکام
جلوی حساب ضامنم مسدود کردند و من بخاطر نداشتن سابقه 1/3 مبلغ جزای نقدی پرداخت کردم تا رفع مسدودیت بشه و نکردند.

دیروز این جمله نوشته شده؛ " دستور قضایی مبنی بر اعمال ماده 46 ق م ا (تعلیق) و اقدام جهت انجام مواد درخواست و تعیین وقت رسیدگی در تاریخ 6/4/1401 صادر شد.

به دبیرخانه ماده 477 مراجعه میکنم میگن
جواب پیامک میکنیم ولی بیش از دوماه و خبری نشده
با این تفاسیر
آیا اعاده دادرسی قبول واقع شده یا نه
کجا پیگیری کنم
حساب ضامن چطور رفع مسدودی کنم

لطفا برداشت خودتون از مستندات بالا بفرمایید.
خواهشنا در صورت امکان زود جواب بفرمایید مغزم داره میترکه .
در پناه حق

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعاده دادرسی شما قبول شده باید برید دادگاه تجدیدنظر که رای شما در انجا قطعی شده و بپرسید شاید موصوع تعلیق اجرای حکم رسیده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می بایست حضوراً به شعبه تشریف ببرید و پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه تجدید نظر رای مورد نظر مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید