مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به قرارداد وا ثبات دفاعیات از طرف شخص دیگر

سلام و درود. شخصی 3دانگ از ساختمان خود را مهریه داده و این ساختمان 730 متر است. بعد 10سال 315 متر را بنام همسرش کرده و برای مهریه اول 158 متر از شش دانگ مفروز کرده و داده اما هنوز تصرف خودش است. قرارداد دوم را به بنده داده و شکایت کردم. کارشناسی هم نظر داد چون مالک اولیه خود صلح دهنده است یکدانگ از کل شش دانگ رأی صادر ولی تجدیدنظر آنرا نقض کرد. جلسه اول تایید کرد یکدانگ از کل داده ولی یکی از وراث بواسطه وکالت‌نامه جلسات بعدی از طرف پدر دفاع و لایحه داده که منظور ایشان از سهم خودش است و همسرش نداده ولی همسرش نیز اعتراض ندارد؟ درحالیکه این وارث بعداز من یکدانگ دارد و هیچ مرجعی قرارداد نمیدهد؟ در حالیکه شرایط یکسان داریم بنده نیم دانگ حکم ولی ایشان قبل ماتفکیک کرده ویکدانگ نوشته ؟درحالیکه 3نمونه بابت یکدانگ بحث است.اولی 158متربنده47متروسومی130مترنوشته؟چگونه می توانم قراردادسوم دسترسی وحقم راثابت کنم ؟چون وارث بواسطه وکالت‌نامه تسلط کامل داشته وعمدا بنفع خود انجام می دهد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود